пятница, 9 марта 2018 г.

Ми любимо читати «Кобзаря».

       Кожна людина, живучи в сучасному світі, тримає в пам’яті сторінки історії свого народу. Без цього фундаменту ми не зможемо осягти істину ,крокувати в майбутнє . ДУХОВНИЙ ДІМ ДЛЯ НАШОГО НАРОДУ ПОБУДУВАВ ВЕЛИКИЙ СИН України Тарас Шевченко . Його безсмертне ім’я і неповторні твори ось уже скільки років живуть у серцях народу, його мріях і сподіваннях, пробуджуючи щирі й благородні почуття . Можливо, Тарас Григорович саме та людина ,з якої кожен повинен брати приклад . Чимало років минуло з того дня, як перестало битися серце геніального поета ,але світлий образ Великого Тараса безсмертний.
       Творіння великого генія українського народу належать до скарбів світового значення. Тарас Шевченко – наша душа ,наша мудрість. Його творчість – це заповіт для всіх у справі збереження рідної мови . Зараз у незалежній Україні мрії Шевченка поступово здійснюються. Піднявся рівень національної свідомості, відроджується козацька слава, дух нації, його душевна щедрість.
       У наш час полум’яне слово Шевченка дуже потрібне. Необхідні його внутрішня сила, правдивість, його політичні переконання, краса і мелодійність його поезій , його велике прагнення свободи ,любов до свого народу,до своєї Батьківщини, мрії про майбутнє.


Комментариев нет:

Отправить комментарий