среда, 29 мая 2019 г.

Разом з книгою відкриваємо світ


          Сьогодні, вперше до чарівного книжкового містечка, мешканцями якого є книжки, завітали вихованці старшої групи дитячого навчального закладу «Лелеченька» з вихователями Гречкосій, Скубій, Кравцовою.
         Тут їх зустріло розмаїття цікавих та яскравих книг, газет та журналів. Жителі Книжкового містечка посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, казкових пригод та мандрів.
         Бібліотекар Юлія Киричок познайомила маленьких читачів з бібліотекою правилами поводження з книгами, переглянули цікаві дитячі книжечки, подивилися відео про бібліотеки світу.
         Діти жваво цікавилися книгами та журналами, відповідали на запитання літературної вікторини «Уважний читач», з величезним задоволенням взяли участь у конкурсах «Вгадай казку», «Книжковий лабіринт», «Казковий ярмарок».
         Весело та радісно було в цей день у бібліотеці. Усім дуже сподобалась цікава та пізнавальна зустріч, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.
         Ми знаємо, що ви, дітки, дуже старанні, знаєте абетку, веселі, працьовиті, ввічливі, вмієте читати, допитливі, розумні, цілеспрямовані, уважні, дружелюбні, любите фантазувати, тож сьогодні ми хочемо вас нагородити за ваші старання.
         На згадку про цю зустріч кожна дитина отримала медаль.
         Тож, запрошуємо усіх бажаючих маленьких читачів та їхніх батьків до нашої бібліотеки, де кожен знайде для себе потрібну інформацію. Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас. Ласкаво просимо!

















Комментариев нет:

Отправить комментарий