четверг, 7 июня 2018 г.

Ми хочемо, щоб ваше літо, було книгами зігріте



Літо, літо миле, я- дитя щасливе,
Пісня легкокрила  лине до небес.
Літо, літо дивне, з ним живе надія.
Музика чарівна славить  світ увесь.

Найтепліша та найблагодатніша пора року- це , звичайно ж, літо. Влітку вся природа живе на повну силу. Зеленіють дерева, на них зріють соковиті плоди. Цвітуть квіти на клумбах, у полях та на лугах. Літо- це пора року, яка радує своїми барвами, різноманітними квітами. Літо- кольоровий сезон! Найбільше, звичайно, в літній порі зеленої фарби.

Літо- барвиста пора, і навіть не тому, що влітку можна бачити навколо безліч різноманітних квітів. Просто літо щедре та різне саме по собі. У нього багато різних сторін, дарів, секретів, а тому воно сповнене неповторної краси. Хочеться насолодитися нею, поки літо ще не закінчилося.

Літо- найулюбленіша пора року всіх дітей, адже це перш за все канікули. А які канікули без розваг, ігор, веселих забав, цікавих пригод та пізнанням чогось новенького. Тому працівники бібліотеки радо зустрічають дітей та роблять все можливе, щоб їм було комфортно та цікаво спілкуватися , проводити свій вільний час. До послуг читачів книжкові  новинки, дитячі періодичні видання, цікаві виставки, можливість пограти в ігри, подивитися мультфільми, поспілкуватися в соцмережах з однолітками.

В перший день літніх канікул до бібліотеки завітали діти Зачепилівської ЗОШ (бібліотекар Зуйкова Ірина Василівна ). Валентина Іванівна познайомила дітей з бібліотекою, розповіла їм цікаві факти з історії виникнення книг, запропонувала дітям переглянути книжкові виставки, познайомила з книгами та журналами, представленими у відділі молодшого абонементу. Діти мали можливість відчути себе читачами бібліотеки.



Бібліотекар побажала всім присутнім бути активними читачами і частіше відвідувати бібліотеку.

Сьогодні ми з вами здійснили цікаву мандрівку в чарівну країну запитань та відповідей, яка носить назву «Чомучляндія».



Але ж літо швидкоплинне, тож не зволікайте- поспішайте у бібліотеку за цікавим відпочинком. До зустрічі у бібліотеці!



Комментариев нет:

Отправить комментарий