четверг, 14 июня 2018 г.

Казки про звірят для допитливих малят

«Казки, як старі друзі,
Час від часу їх треба навідувати»
Джордж Мартін
В рамках проекту «Канікули з книгою» районна дитяча бібліотека продовжує цикл заходів «Чарівний світ казок». На показ казкових мультфільмів  до бібліотеки завітали учні літнього дитячого табору «Сонечко» Новосанжарського НВК разом з вихователями.
З бібліотекарем Зуйковою Іриною, маленькі відвідувачі бібліотеки мандрували казковими стежинами, відкрили двері у чарівну неповторну країну, де добро бореться зі злом, де живуть жахливі чаклуни і прекрасні принцеси, де завжди є місце для здійснення найзаповітніших мрій.
Діти із захопленням розподіляли казкових героїв за категоріями «добрі та злі», розповідали про улюблені казки, впізнавали казки за ілюстраціями, приймали активну участь у вікторині «З якої казки ці мультиплікаційні герої?»
Гарним доповненням до свята стала виставка-подорож «Герої казок на екрані». Яскраві книжки наче самі просилися до рук. Тож малеча зацікавлено гортала сторінки улюблених казок.
Школярі отримали багато позитивних емоцій від зустрічі з героями улюблених казок на екрані, поповнили свій багаж знань новими книгами, які із радістю взяли додому для читання.










Комментариев нет:

Отправить комментарий