пятница, 1 июня 2018 г.

Дитинство, дитинство- найкраща пора, це юності крила і море добра



Заросилося літечко росою, вмилося солов'їним ранком, перегукнулося із землею першим грозовим дощем, і стало на порозі, вигнувшись веселкою в усіх барвах і кольорах справжнього літа, що завітало до нас із сьогоднішнім святом , сповненим мрій, надій і сподівань.
Свято миру і дитинства-
найсвітліше на планеті.
І усмішки ваші, діти,
Краще квітів всіх на світі.
Перший день червня- Всесвітній День захисту дітей. День дитинства. Земля без дітей… Ні, уявити цього не можна.
Це прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зростали здоровими , радісними , прославляли свої родини і рідний край.
А як може існувати дитяча бібліотека без дітей? Не може!
Вже традиційно у нас проходить це прекрасне свято. У центральному парку селища збирається молодь, юнацтво та дітвора з усього району, які з великим азартом та задоволенням різнобарвною крейдою розмальовують прекрасними малюнками усю площу. Діляться з присутніми своїми талантами, вміннями та здібностями.
Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні- це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни, а це не можливо зробити , не читаючи та не розвиваючись, як особистість.
Ми впевнені, що діти   - найкращий і найталановитіший народ у світі. Вони є і завжди будуть нашим скарбом, гордістю і надією.
Тож хай сміється доля журавлина,
Зліта веселка в небо золота.
Хай завжди лине пісня України
Для нас усіх намногії літа!



















































Комментариев нет:

Отправить комментарий