четверг, 3 мая 2018 г.

Казку швидко ти впізнай, всіх героїв відгадай


Нічого досконалішого і цікавішого від казки у літературі для дітей ніхто ще не придумав і, мабуть, не придумає. У казках Добро обов’язково перемагає Зло, Правда- Кривду, Працелюбство- Лінощі. Майже усі казки закінчуються щасливо. Але щасливими стають лише ті люди, які творять добро для інших .

Із давніх-давен прийшли до нас казки . Вони передавалися із вуст в уста і доступні всім. Казка- це дитинство і його мудрість. Читаймо та слухаємо її.
Молодші школярі надзвичайно полюбляють різноманітні казки. Тому, коли мова стосується загадок та конкурсів на цю тему, учні виявляють кмітливість і захоплення.



У районній дитячій бібліотеці пройшла літературна гра- вікторина «Казку швидко ти впізнай– всіх героїв відгадай» з учнями 4-х класів (вихователь групи продовженого дня Світлана Валеріївна Бут).
У цікавий захоплюючий світ казки діти потрапили, шукаючи героїв казок,які заховалися в бібліотеці, хто де. А, знайшовши, наввипередки повідомляли з якої казки цей герой. Були і переможці і переможені.





З Великою цікавістю діти разом із бібліотекарем Іриною Василівною подорожували казковим царством книг.


Привернула дитячу увагу і оформлена виставка «У світі казки чарівної», яка дала змогу доторкнутися до кращих казкових творів, які сіють у душах зерна добра, людяності й справедливості.


Вивчаймо їх, переповідаймо, нехай вони йдуть по світу, нехай живуть серед нас і після нас, хай виховують синів і дочок нашої землі, нашого народу, вчать, як треба по правді жити.


Весело і радісно було в цей день у бібліотеці. Діти отримали багато позитивних емоцій та нових знань. Всім дуже сподобалось, про що свідчили слова вдячності від наших читачів та кількість обраних для читання книг.







Комментариев нет:

Отправить комментарий