четверг, 26 апреля 2018 г.

Найкращий читач Полтавщини




Вже стало традицією щороку проводити Всеукраїнський конкурс «Найкращий читач Полтавщини».
Конкурс проводиться з метою заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань, популяризації найкращої української та світової літератури.
Це свято книги і тих хто любить це нетлінне і вічне творіння людства. Книга- справжній маг, читаючи її, ми уявляємо себе чарівниками, здатними розуміти мову речей, рослин і тварин.
Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам. Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читачів.
24 квітня 2018 року у Полтавській обласній бібліотеці для дітей ім.. Панаса Мирного відбувся ІІІ (обласний) етап конкурсу «Найкращий читач Полтавщини» в рамках Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія- 2018».
У конкурсі за почесне звання «Найкращий читач Полтавщини» змагалося 46 дітей, переможців ІІ районного етапу, найактивніші та найзавзятіші читачі.
Новосанжарщину представляла учениця 7-В класу Коба Ксенія (класний керівник Царенко Галина Борисівна).








Вона була нагороджена призом за кращий читацький щоденник.


Окрім літературних змагань, в яких юні читачі показали свою ерудицію та знання літератури, діти також взяли участь у патріотично- військовому квесті, організованому ВГО «Українська асоціація інвалідів АТО Полтавська філія Центр соціальної адаптації ветеранів АТО», майстер- класах з виготовлення ляльки- мотанки від майстра інтер'єрної ляльки Тетяни Філенко та приготування полтавських галушок від Дениса Баранова, кухаря Першої галушкової мануфактури «Комора».





Свято пройшло в теплій, дружній атмосфері. Отже, це дійсно було творче змагання найкращих читачів.
Вітаємо з перемогою, а усім іншим- бажаємо подальших творчих успіхів і досягнень!








Комментариев нет:

Отправить комментарий