среда, 12 июня 2019 г.

Літо! Книга!




«Ми хочемо, щоб Ваше літо
було книгами зігріте»
         Літо! Весела і гомінка пора, яку з нетерпінням чекають усі діти. Позаду шкільне життя, попереду канікули. І кожна дитина хоче провести їх цікаво і незабутньо.
         Літній бібліотечний майданчик набрав обертів.
         Проводячи канікули з бібліотекою, діти отримують позитивні враження, радісні емоції, спілкуються з однолітками, читають, пробуджують фантазію і творчість. Цього разу ми гарно провели відпочинок разом з книгою. До нас завітали учні 3-4 класів пришкільного табору відпочинку «Сонечко» (директор Зінченко Ірина Михайлівна).
         Розпочали з книжкової каруселі «Літературний фуршет», де діти читали уривок своєї улюбленої книги. Кожен учасник у літературному інтервю повинен був зробити рекламу книги. Незвичайний літературно-спортивний маршрут запропонувала бібліотекар Юлія Киричок непосидючим читай ликам, які повинні були пройти паркур-картою і знайти у «класиках» записку та виконати завдання: рухатися далі можна лише за умови, якщо відповідь буде правильною. Всім захотілося і повеселитися, і перевірити свою ерудицію.
         Тож бажаємо дітям гарного відпочинку, веселих канікул та цікавого читання. Завітайте до бібліотеки і ви, отримаєте задоволення та гарний настрій. Будемо раді бачити усіх бажаючих. У бібліотеці можна робити все: читати, малювати, спілкуватися через інтернет, грати в ігри і гарно проводити свій час.



























Комментариев нет:

Отправить комментарий