четверг, 10 мая 2018 г.

Скринька цікавого читача


Волинь: енциклопедія: для сер. шк. в. /Уклад. Ю. Бєсєдіна.- К.: Зелений пес, 2016.- 64 с.: іл. -(Енциклопедія. Казка. Гра.)
Що нам відомо про Волинь? Стародавні замки, таємничі підземні лабіринти, зруйновані фортечні стіни, залишки мурів і легенди– легенди про князів та героїв, королів та лицарів, про сміливців та відчайдухів. «Хто розбере, що тут правда, що- вигадка? Тепер ти сам, без сторонньої допомоги можеш це зробити. У цій книжці ми зібрали казки та легенди волинян, і водночас– основну інформацію про історію, культуру та життя на Волині в давні часи і до сьогодні.


Галичина: енциклопедія: для сер. шк. віку/Уклад. Ю. Бєсєдіна.-К.: Зелений пес, 2005.- 64 с.: іл.– (Енциклопедія. Казка. Гра.)
Львівські вулички, старовинні замки, кам’яні мури, князі й літописці, зелений шум Карпат і барвиста гуцульська вишивка, історії, скарби, таємниці…


Донбас: енциклопедія: для сер. шк. в. /Уклад. Ю. Бєсєдіна.- К.: Зелений пес, 2016.- 64 с.: іл.- (Енциклопедія. Наука. Казка. Гра.)Промисловий район багатство й бідність, шахти і терикони, чорне золото й чорні від вугільного пилу гірняки, біла сіль та білі посмішки донеччан.
Крим: енциклопедія: для сер. шк. в /Уклад. Ю. Бєсєдіна. – К: Зелений пес, 2016.- 64 с.: іл.: іл.– (Енциклопедія. Казка. Гра.)
Сонце, море, гори, маленькі містечка, пишні палаци , військова слава Севастополя й загадки античного Херсонесу, легенди Бахчисараю та перекази Генуезької фортеці.


Полісся: енциклопедія: для сер. шк. в. /Уклад Ю. Бєсєдіна.– К.: Зелений пес, 2016.- 64 с.: іл.- (Енциклопедія. Казка. Гра.)
Столітні дуби, тремтливі осики, шовковий мох та синє дзеркало озер, чаклуни-лісовики, квітка папороті, заховані в хащах замки, скити, скарби.





Комментариев нет:

Отправить комментарий