четверг, 14 февраля 2019 г.

Від серця до серця










Валентинки приготуй,
І даруй, даруй, даруй.
Не спиняйся ні на хвилинку
Всім вручити валентинку.



14 лютого увесь світ святкує День Святого Валентина. З нагоди цього романтичного свята в бібліотеці вирувала гарна атмосфера, були запрошені учні 3-х класів (класні керівники Клюшник Оксана Аркадіївна та Шаравара Надія Володимирівна) на майстер-клас зі створення валентинок.
Спілкуючись з дітьми, з'ясувалося, що це одне із найулюбленіших їхніх свят. Людмила Грінько познайомила учнів з історією виникнення свята та традиціями його святкування в різних країнах світу.



 Дітвора залюбки виготовляла сердечка зі своїми побажаннями. Всі зроблені валентинки захоплюють своєю красою та незвичністю. Навіть не віриться, що все це- з паперу. Такі оригінальні валентинки, створені своїми руками, стануть радісним подарунком.











Також до Дня Святого Валентина читачам представлена виставка «Від серця до серця», завдяки якій вони можуть ознайомитися зі всесвітньовідомими творами, поезією та піснями про найпрекрасніше почуття у цьому світі - Любов. Великої кількості закоханих, як у бібліотеці, немає ніде. Ми знаємо, що вони живуть на сторінках книжок.








Цей майстер-клас був спрямований не стільки на виготовлення якоїсь конкретної валентинки, скільки мав на меті розширити фантазію дітей у цьому плані.   

Комментариев нет:

Отправить комментарий