вторник, 22 января 2019 г.

Соборність України під прапором волі




Щороку 22 січня в день проголошення Акту возз'єднання Української народної республіки й Західноукраїнської народної республіки, в Україні відзначається День Соборності.


У районній дитячій бібліотеці проведено відео-екскурс «Соборність України під прапором волі» з 4-Б класом (класний керівник Дерев'янко Ірина Олександрівна). Діти разом з бібліотекарем Іриною Зуйковою здійснили історичний екскурс Україною «Соборність = єдність».

 Територіальна цілісність України, скріплена кров'ю мільйонів незламних борців, які боролися за свободу, цілісність та єдність нашої держави  навіки залишатиметься непорушною. Тому, що ми платимо за це життям наших героїв. Дорогою ціною виборюємо право і нині називатися незалежною, вільною, великою, єдиною Українською Державою.

Екскурс супроводжувався мультимедійною презентацією «Ми віримо в майбутнє твоє країно!». 

Вірші про незалежну Соборну Україну з гордістю, урочисто читали четвертокласники. Звучали мелодії пісень про Україну, переглянули кліп-хроніку «День Соборності». «Україна єдина і неподільна!»- гасло флешмобу біля карти України.







Оформлена викладка літератури «Соборна мати- Україна- одна на всіх, як оберіг». Щоб користувачі мали можливість, за допомогою літератури, поглибити свої знання про « Шлях до Соборності України», створили «Куточок маленького Українця».



Ми всі одна сім'я,
Єдина ми родина -
Мільйони різних «Я»,
А разом- Україна.
Ця зустріч поглибила знання дітей про цей історичний факт, викликала патріотичні почуття та повагу до Батьківщини.   



  


Комментариев нет:

Отправить комментарий