четверг, 27 сентября 2018 г.

Людина починається з добра



... Людина народжується на світ 
не для того, щоб зникнути
безвісною пилинкою.
Людина народжується,
щоб лишити по собі
слід вічний
В. Сухомлинський



28 вересня 2018 року в дитячій районній бібліотеці відзначили 100-ту річницю від дня народження видатного українського педагога-гуманіста, дитячого письменника, громадського діяча В. О. Сухомлинського.
Із цієї нагоди до бібліотеки завітали учні 3-А класу (класний керівник Калантиря Ганна Іванівна).


Відкрила захід бібліотекар Зуйкова Ірина Василівна, яка ознайомила дітей з біографією В.О.Сухомлинського , переглядаючи цікаві сторінки його життя на екрані проектора.

Під час виступу вона підкреслила, що за своє досить коротке життя Василь Олександрович здійснив колосальну роботу, залишив нащадкам значний творчий доробок.



Діти переглянули відеоролик про великого педагога.



А потім з цікавістю знайомилися з повчальними оповіданнями В.О.Сухомлинського «Петрик і Павлик», «Який слід повинна залишити на землі людина», інсценізували оповідання «Покинуте кошеня» і придумували кінцівку до твору «Страшний черв'ячок».









Душевної теплоти заходу додав, присвячений педагогу, ліричний вірш Г.Орла «Ми шану віддаємо учителю», який прочитали діти.
Читачам запропонували ознайомитися з 10-ма правилами В.Сухомлинського, чого не можна робити.




Святкування 100-річчя від дня народження видатного сина українського народу відбулося в теплій і дружній атмосфері. А на добру згадку про Василя Олександровича Сухомлинського  дітям подарували закладки в книжки.






Комментариев нет:

Отправить комментарий