суббота, 1 сентября 2018 г.

З Днем знань, моя рідна Україно!



Ось і мчить вже перший місяць осені над українською землею. Крилами-хмарами вкривається синь неба, а з дерев, мов зорі, падають перші багряні листочки. Прислухайтесь, гучно лунає і перший дзвоник у школах, бажаючи в День знань кожному школяреві навчатись з натхненням та любов'ю, кожному студенту- прокласти свій шлях до визначеної мети, всім освітянам, щоб пломінь Ваших сердець ніколи не стихав, а знання, котрі ви переливаєте в душі своїх вихованців, були найбагатшим для них скарбом.
Глянув вересень веселий,-
Йти до школи час:
Тільки й чути дружній гомін,
Знову зустріч, рідний клас.
Перший клас і перший вчитель,
Свято справжнє крізь літа,
Буде в серці вічно жити
Ця сторінка золота.
Перше вересня- це всенародне свято, свято мудрості, добра, котре веде у світ нових знань. Воно сяє посмішками дітей , яскравими квітами , хвилюючою зустріччю з першим вчителем, з новими друзями. Ми з вами всі родом з дитинства. І як трава не росте без коріння , так дитина без любові до рідної школи, педагогів, рідної України.
Шановні діти! Нехай всі Ваші стежини ведуть до здійснення прагнень та надій. Нехай зерно, вплетене в український коровай  знань, колоссям рясно проростає, а всі ми, слухаючи мелодію першого дзвоника, відчуваємо справжнє щастя. Нехай буде легкою ваша доля. Крокуйте сміливо і впевнено в Країну Знань. Пам'ятайте – від ваших успіхів, перемог залежить майбутнє України. Тож нехай новий навчальний рік принесе всім лише нові вагомі здобутки, що стануть  провідною і вічною зорею в житті.
Добра, здоров'я міцного, добробуту , плідного навчального року !   
  

Комментариев нет:

Отправить комментарий