среда, 10 февраля 2016 г.

Журнальний серпантин


Любі хлопчики та дівчатка!

Запрошуємо вас до читальної зали  поринути в захоплюючу подорож сторінками улюблених журналів. Для вас ми передплатили яскраві, пізнавальні, цікаві газети та журнали.  Отже, знайомтесь, приходьте, читайте!





«Дзвіночок»
 Пізнавально-розважальний журнал для маленьких читачів у національно-патріотичному та християнському дусі.

«Смайлик»

Дуже цікавий журнал з безліччю  головоломок, ребусів, кросвордів. З повчальними та пізнавальними історіями. Зі «Смайликом» цікаво та доступно вивчати англійську мову.


«Колосок»

Науково-популярний природничий журнал- путівник для дітей та юнацтва. Поринувши у захоплююче читання матеріалів рубрик «Наука і техніка», «Жива природа», «Планета Земля», ти дізнаєшся про себе та навколишній світ.
 
«Паросток»
Це видання для дітей та юнацтва еколого-натуралістичного напрямку, що немає аналогів в Україні, допомагає збагнути таємниці природи, гармонію стосунків людини і довкілля. На його сторінках публікують свої статті відомі вчені-біологи, екологи,аграрії, педагоги, психологи та літератори.

«Барвінок»




Один з найстаріших в Україні дитячих журналів для учнів молодшого шкільного віку. На сторінках сучасного «Барвінку» друкуються літературні твори українських письменників, а рубрика «Книга золотих казок» пропонує малечі англійські, чеські, грецькі та інші казки народів світу. У рубриці « Це твоя Україна» діти дізнаються про історію рідного краю. 

«Стежка»

Пізнавально-розважальний журнал для дітей 5-10 років. Це журнал-гра, на сторінках якого маленький читач знайде безліч цікавих логічних та мовних завдань, кросвордів , саморобок і розфарбовок, а також пізнаватиме світ, подорожуючи повчальними та веселими історіями, казками.

«Колобочок»

Дитячий журнал для розумних діточок. Містить різноманітні матеріали, спрямовані на розвиток пізнавальних, творчих здібностей у дітей. Журнал гарно ілюстрований, на його сторінках публікується  багато матеріалів до різних державних , народних свят і пам’ятних дат.

«Яблунька»

Для всіх веселих, розумних, допитливих та кмітливих цей розважально-пізнавальний журнал! Захоплюючі розповіді про таємниці природи, історії походження тварин та рослин, казки та легенди, не складні рецепти смачних страв на «Веселій кухні», фото та листи твоїх ровесників, адреси для листування у рубриці «Шукаю друзів», кросворди , розфарбовки, узори для вишивання, конкурси дитячих малюнків і ще багато цікавого та корисного дошкільнятам і школярам.



«ЗІН-прибулець з Космосу»


Веселий, цікавий та пізнавальний журнал  для дітей середнього шкільного віку. Видання вміщує різноманітну інформацію енциклопедичного характеру та ігрові завдання для дітей.


«Пізнайко»

Цей журнал ми отримуємо чи не з самого початку його створення. Головним персонажем у ньому став кмітливий, веселий та непосидючий борсучок на імя Пізнайко.Журнал дуже веселий, в ньому багато цікавих ігор та завдань на розвиток логіки.



«Малятко»


А цьому журналу виповнилось вже півстоліття. Не одне покоління українців знає, що «Малятко» завжди тішить своїх маленьких читайликів найкращими оповіданнями і віршиками, загадками і саморобками, розмальовками і кулінарними рецептами.


«Крилаті»

Пригодницький журнал  для дітей молодшого шкільного віку. Мета журналу не лише розважати та навчати, але і формувати із маленького громадянина нашої держави великого патріота й державотворця, допомогти у вихованні юного українця- європейського, обізнаного та творчого, гордого тим,що він є частинкою великої української нації.



«Мамине сонечко»


Найпопулярніший журнал для діток 1-5 років, номери наповнені якісною інформацією яка включає різні ігри, саморобки, розмальовки, віршики, казочки і ще багато цікавинок.


«Професор Крейд»

Пізнавально-розважальний журнал для дітей 6-10 років. Разом із веселою  командою Професора Крейда, академіка всіх наук, юні читачі переконаються, що бути розумним- це круто!



«Тачки»


Цей журнал перенесе дитину до світу пригод разом із героями популярного мультфільму. Блискавка МакКвін та інші персонажі запрошують читача розгадувати головоломки, проходити лабіринти, грати в цікаві ігри, майструвати саморобки та читати веселі комікси.


 «Чарівна принцеса»


Любі дівчатка, цей журнал для вас!  Пориньте  у казку із справжніми принцесами:  Русалонькою, Попелюшкою, Жасмин, Сплячою красунею та Білосніжкою! Захоплюючі загадки та рукоділля, яскраві ігри та розмальовки чекають на вас на сторінках улюбленого журналу.

«Клякса»- подруга для підлітків!
 Романтичні історії, гумористичні та веселі  оповідання. Цікаві головоломки. Тести та кросворди. Анекдоти та загадки. Гумористичний гороскоп. Тексти пісень та огляд чарівних голосів української та світової естради - про  все це ти знайдеш на сторінках улюбленої газети.

«Жасмин»


Журнал для сучасних дівчат! Захоплююча подорож до чарівної країни рукоділля  буде цікавою всім дівчаткам. За допомогою журналу ви зможете досконало освоїти різноманітні техніки прикладної творчості: орігамі, квіллінг, витинанки, декупаж. Журнал містить докладні пояснення і кольорові вкладки по виготовленню квітів та інших яскравих сувенірів із паперу, ниток, тканини. Майстер- класи, поради, конкурси, призи.  Дуже полюбляють цей журнал наші  активні юні  читачки, сестрички – Ліза та Катя Писаренки.
 


Юний друже!
Читай журнали та газети!
І подолай усі тенета.
Узнаєш ти про всесвіт гарний,
Труди твої не будуть марні!



Комментариев нет:

Отправить комментарий