четверг, 4 февраля 2016 г.

Цікаве читання на будь який смак !



Юні друзі !

Запрошуємо вас  на зустріч з новими книгами, якими нещодавно поповнилась наша бібліотека. До уваги  читачів представлено літературний вернісаж «Новинки-цікавинки».  Ми придбали  видання українських і світових письменників для дошкільнят,  дітей  молодшого та середнього шкільного віку.  Цікавитесь історією нашої країни?  Тоді  прочитайте книгу «Українські князівни», і ви здійсните незабутню  історичну подорож стежками нашої держави. Гортаючи сторінку за сторінкою, дізнаєтесь багато цікавого про розумних і вродливих, милосердних жінок князівського роду:  Анну , Єлизавету та Анастасію-улюблених доньок Ярослава Мудрого, зачитаєтесь легендою про князівну Євпраксію та київську красуню, князівну-чаклунку  Марфу Всеславівну.  Справжньою хлопчачою насолодою називають пригодницько-історичний роман сучасного українського  письменника Володимира Рутківського «Сині води», читаючи твір читач, разом з героями роману, зазнає безліч захопливих пригод, та головне- переконається в тому, що потяг до свободи долає будь-які перепони. Цікавишся науковими фактами про Всесвіт, країни та народи, їхньою історією, мистецтвом і культурою?  Все це і багато дечого ти знайдеш  в енциклопедіях видавництва «Pelican». А доповнюють розповіді унікальні фото, карти і яскраві малюнки.  
 




Якщо ти невиправний фантазер – захоплива фантастична історія, що відбулась із сільським хлопчаком Ерагоном саме для тебе! Блукаючи в горах юний Ерагон знайшов дивовижний камінь який виявився яйцем дракона, що і поклало початок його неймовірних пригод, про які ти дізнаєшся коли прочитаєш всі чотири книги всесвітньовідомої саги.


 






Хлопчики та дівчатка! Пропонуємо вам книги із серії «Морські пригоди», улюбленої дитячої письменниці Ані Амосової . Книги оформлені  чудовими малюнками художника Віктора Запаренка, а кожна  її сторінка –втілення загадкового світу мореплавців і шукачів скарбів.
Першими познайомились із новинками літератури  п’ятикласники,обравши книги для домашнього читання.
 


Комментариев нет:

Отправить комментарий