среда, 12 августа 2015 г.

Що не сторінка – то цікавинка




Юні друзі! Запрошуємо до бібліотеки познайомитись із новими книгами, які надійшли у першому півріччі 2015 р.
  
Воскресенська Н. Руда ворона. – К.: Грані-Т, 2008.-136 с.: іл. (Серія «Золотий лелека»)
Юний друже! Чи знаєш ти, чого найбільше у світі бояться відьми та чаклуни? Добрих чарівників? Ні! Адже їхні сили рівні, тому кількість зла і добра однакова. Єдина істота, яка може остаточно перемогти зло,- Руда Ворона. Але її досі мало хто бачив, бо для того, щоб нею стати, слід багато чим ризикнути заради добра…Запамятали? Тож мандруйте казковим світом, створеним    Ніною Воскресенською!

Есаулов О.Ю. Антивірус / О.Ю.Есаулов- Луцьк: ПрАТ «Волинська обласна друкарня», 2013.- 208 с.
Сергійко, який невдало грав у компютерну гру «Побудуй Глюкландію», запрошений блазнем Венликого Процесора на імя Дроник на гостину до Заекрання. З бажання Великого Процесора, несподівано для самого себе, Сергійко стає королем Глюкландії. І ось тут починаються справжні випробування: на країну нападають степняки. Що робити? Адже війна – це жертви з обох сторін. Який вихід із цієї складної ситуації знайде новий король Глюкландіі? Чи зможуть допомогти йому друзі?..



Есаулов О.Ю. Таємниця великого сканера / О.Ю.Есаулов – Луцьк: ПрАТ «Волинська обласна друкарня», 2013.-144 с.
Великий Процесор отримує сигнал «SOS» з далекої планети  Ц. Експедиція, до складу якої ввійшла донька Великого Процесора принцеса Інформа, зникає. Хто може відправитися у далеку подорож? Адже треба не лише знайти експедицію, що зникла, а й допомогти мешканцям планети. А тут ще Рикпет з друзями теж зникають.  Отака то халепа… Що ж робити? Для Великого Процесора залишається остання надія – Сергійко. І Сергійко починає діяти…



Есаулов О.Ю.Game over! /О.Ю. Есаулов. – Харків: ТОВ «Бібколектор», 2013. – 140с.
Чому Петрик перетворюється на Рикпета? Хто такі Великий Процесор та Гірея? Як вирватися із Заекрання? Адже потрапити туди легко, а ось повернутися додому, як виявилося, дуже і дуже непросто! І що робити, коли друзі із Заекрання просять про допомогу? Багато питань ставить перед друзями ця дивовижна дружба, і бажають вони цього чи ні, а відповідати на них потрібно негайно. От і спробуй їм допомогти у цьому…




Ковальська К. Канікули прибульців із Салатти: Львів. Вид. Старого Лева, 2010.-263с.: іл.
У дітей на далекій планеті Салатта, виявляється, так само є канікули! І їх треба провести весело і з користю. Отож Го, ГОО та ГООО на старенькому міжпланетному човнику вирушають у подорож Всесвітом. І треба було ж статися такому, щоб дідусь Карпо, гукаючи на своїх кіз Кашу і Лялю «го-го, коза!», мимоволі запросив прибульців у гості. А відтак уже почалися їхні спільні пригоди. Такі, що ого-го!






Коти-розбійники: Дитячий детектив.- Харків. Белкар- книга, 2011.- 48 с.: іл. – (Промінець).
Разом з кмітливими і хоробрими героями захоплюючих казкових детективів, що увійшли до цієї збірки, ви, юні читачі потрапите у вирій захоплюючих та неймовірних подій, які навчать вас винахідливості, цілеспрямованості та доброті.









Матюшкіна К. Тріксі- Фіксі та дракон: -К.: Рідна мова, 
2015.64 с.: іл.
Чи може зла чаклунка стати доброю? Хіба таке буває? Звісно, буває! Наприклад одна дуже лиха чаклунка Злючка сказала, що запросто зможе стати доброю! Навіть пробула такою аж три дні, доки вирішила завести домашню тварину… А що з того вийшло , дізнаєшся прочитавши цю книгу.









Матюшкіна К. Тріксі-Фіксі, Чаклунка Злючка та її капості: К.: Рідна мова, 2015.- 64 с.:іл.
Ця книжка для вас, дівчатка! І звичайно для тих, хто любить пригоди  і готовий допомогти героїням  знайти вихід із найзаплутаніших ситуацій! У світі ляльок Тріксі-Фіксі все легко й просто! Познайомтеся з ними! У книжці багато ігор, завдань, віршів. Тут кожка з вас може стати модельером, візажистом, перукарем і навіть стилістом.




Юр’є, Женев’єва. Повітряні пригоди: казкова історія / пер. з фр.; худож. Л. Жуанніго.- К.: Махаон-Україна, 2011.- 24с.: іл.- ( Серія «Жили собі кролики…»).
В одній кролячій родині підростають милі, але вельми жваві кроленятка_ четверо синочків і пята дочка. Вони ні миті не можуть втриматися на місці й постійно потрапляють у дивовижні історії.Якщо ти ще незнайомий з цією чудесною  родиною-мерщій розгортай книжку.
Чуб, Наталія. Кенгуреня Бамсі : / переклад з рос. Т.М. Матвієнко; худож. Л.Е. Чайка. – Харків: Прінт-Сервіс, 2010.- 24 с.: іл.- (Забавні історії для малят).
Мале кенгуру, яке тільки-но залишило мамину  сумку, вважає, що стрибати – найкраще уміння в житті. Тому хвалько образив папугу, коалу та крокодила, які не вміли стрибати, як він. Але , коли маля потрапило в біду, всі ображені ним тварини прийшли йому на допомогу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий