вторник, 11 августа 2015 г.

Книга тижня



Найбільшим попитом користувалась:
У відділі обсуговування дошкільників та учнів 1-4-х класів книга:

Матюшкіна К.
Аквадар: для мол. та серед. шк. віку/ К. Матюшкіна; пер. з рос. Н. Радужної.- К.: Вид.» Астамір-В» , 2013.- 192 с.: іл. –  (Космічні пригоди).
Герой книги- Рік Грош, хлопчик, що живе в майбутньому, разом з батьком летить до сусідньої галактики й випадково рятує маленького робота, що загубився в космосі. Виявляється, у робота є таємнича мапа, за якою полюють пірати. І життя Ріка круто змінюється. Він потрапляє на таємничу планету й набуває магічного дару. У нього зявляються нові друзі- принцеса Лула та дракон Кусяба, та чи зуміє Рік врятувати їх від пустельних мандрівців, похмурого володаря води Аквара та жахливого крижаного духа Жохи? Про все це, ти юний друже, довідаєшся прочитавши книгу.



У відділі обслуговування учнів 5-9-х класів книга:


Бердт В.
Мій друг Юрко  Циркуль та інші: шкільний роман. Для серед. шк. віку / В.Бердт: Львів, Вид. «Старого лева», 2012.-268 с.: іл.
Усе почалося з того, що Вадько Журбін і його друг Юрко Циркуль вирішили підзаробити  грошенят на новий мобільник, обтрусивши грушу діда Дмитра. І все було б гаразд, якби не підступна гумка на Юркових штанах і невгамовний дідів пес. Пригоди безштанька на груші стали приводом до справжніх шкільних війн, з яких ворогуючі сторони врешті вийшли просто друзями, попереду яких- багато життєвих випробувань, і нещаслива дідова груша чи не найлегше…

Комментариев нет:

Отправить комментарий