среда, 26 июня 2013 г.

руками створена краса



  Багато талановитих, всебічно розвинутих дітей є у нас на Новосанжарщині, до того ж вони ще й активні читачі нашої бібліотеки. Адже ми постійно інформуємо їх про надходження новинок літератури та періодичних видань з різних видів рукоділля. Оригінальні, яскраві роботи представлені на виставці дитячої творчості в читальному залі бібліотеки. Вона включає різні вироби дітей , які не дивлячись на свій юний вік уже уміло працюють в техніці квілінг ,–це- Горобець Оля - учениця Новосанжарського НВК, в її умілих руках роботи з паперу перетворюються на витвори мистецтва. Технікою декупажу захоплюються Сімонова Маша та Харченко Настя – випускниці НВК. Надзвичайно талановитий хлопчик – Материнко Женя – тут і різьба по дереву і батік, вироби із соломки, гіпсу. Смішні та веселі ляльки виготовлені Крутобалківськими умільцями разом з керівником гуртка – Бурдою Т.М. Як старанно і майстерно вони виконані !

                                                  Молодці ! Ви справжні таланти!
Виставку може відвідати кожен поціновувач дитячої творчості Новосанжарщини щоденно, крім понеділка               з 9.00 до 18.00 години.
   Ми, працівники бібліотеки , впевнені - ця виставка не залишить байдужими нікого , крім того своєю яскравістю та красою ці роботи створять вам чудовий настрій.

Комментариев нет:

Отправить комментарий