четверг, 1 ноября 2018 г.

Подорож в Країну Дорожнього руху




Сучасний світ живе бурхливим , стрімким життям. Вулицями мчать автомобілі та автобуси. Щоденно в Україні під колесами автомобілів гине одна дитина і зазнає пошкоджень цілий клас. І більшість дітей, що постраждали від наїзду автотранспорту з власної провини, зазвичай взагалі жодного разу не знайомились з Правилами дорожнього руху.
Розповісти дітям про значення дорожніх знаків, особистим прикладом привчити їх з раннього дитинства поважати та дотримуватись Правил дорожнього руху- це, перш за все, обов'язок батьків. Адже загалом , саме від цього залежить здоров'я, а інколи і життя дитини, що тільки-но стає до пізнання світу.
Ми пропонуємо вам познайомитися з книгами, які допоможуть навчити дитину безпечній поведінці на вулиці. Ці книжки яскраво, у доступній формі навчать малечу правилам дорожнього руху для пішоходів.
Діти пізнають із виставки- вітрини «Правила маленького пішохода»  як правильно ходити тротуаром, де гратися , як безпечно переходити проїзну частину, як поводитися в громадському транспорті й на зупинці, познайомляться з дорожніми знаками , дорожньою розміткою та світлофорами.




Комментариев нет:

Отправить комментарий