вторник, 3 июля 2018 г.

Літо кличе до бібліотеки





Прихід літа – це буяння зелені і квітів, довгі теплі дні, щедрі й ласкаві до кожної травинки та кущика, сонця і зелені, пора здоров'я, відпочинку, ігор, засмаги. А ще літо- це пора канікул. І ще надзвичайно цікаво влітку у бібліотеці, бо відпочинок для дітей- це не бездумне гаяння часу чи байдикування. Цих золотих днів вистачає не тільки на сонце, річку з морем, заняття спортом та рухливі ігри для дітей, а й на читання та відвідування бібліотеки.
У бібліотеці розробили програму літніх читань «Книжку влітку  прочитай, в школі бали заробляй», де діти проводять змістовне дозвілля , активно залучаються до читання книг. Саме завдяки таким заходам дітки краще розуміють, що весь світ і людське життя складається не тільки з чорних і білих кольорів, а й тисячі різнобарвних відтінків, які потрібно навчитися бачити, відчувати, розрізняти. А також, що основною рушійною силою життя, є людська любов, доброта, щирість та безкорисливість і тому добро завжди має перемагати зло.Участь у цих заходах занурює дітлахів у захоплюючий світ рослин і тварин, казкові міста, далекі планети, спонукає до читання нових художніх і пізнавальних книжок, журналів. Сьогодні, завдяки новітнім інформаційним технологіям, які активно впроваджуються в діяльність бібліотеки, майже всі заходи супроводжуються віртуальними мандрівками та переглядом відеорепортажів. 
Сподіваємося, що така діяльність і безліч цікавих різноманітних заходів не залишать байдужими наших читачів, і ті з них, хто полюбляє читати, отримають корисну інформацію про нові книги, а ті хто ставиться до читання як до важкого і нецікавого завдання, починають розуміти, що спілкування з книгою відкриє для них незвіданий дивовижний світ. 

Літо триває, і час літнього відпочинку у дітей ще триватиме довго, тому у спілкуванні з книгою не повинно бути жодних перерв.
Отож, поспішайте до бібліотеки на гарний відпочинок з книгою! 








Комментариев нет:

Отправить комментарий