четверг, 6 апреля 2017 г.

Книгоманія -2017


Щовесни в нашій бібліотеці проходить Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія». Цьогоріч в конкурсі приймали участь учні з Нехворощанської,Кустолівської,Малоперещепинської,Сухомаячківської, Кунцівської, Драбинівської, Маячківської сільських бібліотек філій. Сьогодні відбувся II- районний етап, на який зібралися найерудованіші та найначитаніші юні читачі. Кожен учасник прибув на захід  з читацьким щоденником та мав можливість розповісти  у довільній формі про свою улюблену книгу.Розпочали свято ведучі – бібліотекар відділу обслуговування учнів 5-9 класів Подольська Л.Г.та бібліотекар НВК Войтенко Н.О. Ознайомивши дітей з умовами конкурсу , та провівши жеребкування учасників , вони запросили вболівальників до літературної вікторини, пізнавальної гри «Доберіть героям пару до вподоби», конкурсів «Літературний базар», «Зі скриньки пам’яті» .Вболівальники успішно впоралися із завданнями , за що отримали призи.
Оцінювало учасників конкурсу журі у складі: Поставної С.О. – вчителя НВК, Татаєвої Л.В.- завідуючої шкільною бібліотекою, Поберій В.І. – бібліотекаря РДБ.
Голова журі Чернова Г.Г. подякувала дітям за участь, вручила переможцям - Андрієвській Каті та Кошман Ксенії, які вибороли друге й третє місце подяки, подарунки- цікаві дитячі книги та оголосила переможця. «Суперчитачем бібліотеки» визнано  Кобу Ксенію ученицю  6-в класу Новосанжарського НВК, яка стане учасником третього заключного етапу конкурсу в Полтавській обласній бібліотеці для дітей ім.. Панаса Мирного.













Щиро вітаємо Ксюшу з перемогою!

Комментариев нет:

Отправить комментарий