пятница, 6 мая 2016 г.

Мамам любим , мамам милим




Серед багатьох травневих свят день Матері є найбільш зворушливим.
          В Україні стало доброю традицією вшановувати матерів. Цього дня вся наша любов , ніжність і чуйність їй- матері, яка дала нам життя, яка вчила нас зробити перший крок, вимовляти перші слова.

 

Саме Вам, найріднішим, найдорожчим і наймилішим мамам присвячені ці оригінальні картини , малюнки  створені умілими руками читачів нашої бібліотеки і розміщені у відділі обслуговування учнів 5-9 класів. Тож запрошуємо вас помилуватися творінням юних умільців.






Матері - берегині родинного вогнища ми присвятили літературно-музичну композицію «Тобі моя ніжність, і серце моє», яку підготувала бібліотекар молодшого відділу Поберій В.І. Разом з класним керівником 3-Б кл. НВК- Крикун А.Г., матусями, діти завітали до читальної зали бібліотеки, де мало відбутися святкове, урочисте дійство. Бібліотекар розповідала дітям, про шанування матерів в нашому народі з правічних часів, але свято Матері зявилося в далекій Америці 10 травня 1908 року, з ініціативи американки Анни Джарвіс на знак пошани й любові до її передчасно померлої неньки. У виконанні дітей зворушливо звучали вірші найкращих українських поетів -Д.Павличка, Б.Олійника, С. Жупанина, В.Крищенка, Т.Коломієць. Захід супроводжувався  лагідними,  ніжними піснями полтавської поетеси, композитора - Наталії Май. 






 

Комментариев нет:

Отправить комментарий