суббота, 7 февраля 2015 г.

Сонячна країна Всеволода Нестайка



   «Усі ми любимо Нестайка!»- таким щирим вигуком розпочалися літературні мандри присвячені 85-річчю від дня народження одного з найулюбленіших дитячих письменників – Всеволода Зіновійовича Нестайка. Захід відбувся 30 січня, в день славного ювілею. В літературні мандри «Країною сонячних зайчиків» вирушили учні 4- В класу НВК ( вчитель  Валентина Федорівна Прядко). 
А повела їх у мандри досвідчений штурман-бібліотекар – Валентина Іванівна. Діти дізналися  про життя письменника, який писав для них більше ніж півстоліття, що Всеволод Зіновійович  був,  і є  найбільш популярним та улюбленим письменником української дітвори. Цікаві ігри-переплутанки , розваги підготувала бібліотекар для шанувальників Нестайкової творчості.
 Діти зустрілися з героями «Країни сонячних зайчиків», ролі яких виконували: Веснянка- Співак Андрій, Сонячні зайчики-Погрібняченко Денис та Борсківець Денис.Юні читайлики вправно виконували цікаві завдання, грали в захоплюючі  ігри, впізнавали твори, ділилися враженням від прочитаного.
Зустріч із творчістю Нестайка- це завжди казка й пригода, його книги хочеться читати й перечитувати.
Тож давайте читати НЕСТАЙКА!

Комментариев нет:

Отправить комментарий