вторник, 23 октября 2018 г.

«Бібіліокре@тив- 2018»


Протягом 16-18 жовтня 2018 року на базі Полтавської обласної бібліотеки для дітей відбулася науково- практична конференція «80 років у колі друзів » (до 80-річчя Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного ). Метою конференції було визначення ролі бібліотеки у бібліотечно- інформаційному обслуговуванні дитячого населення, створення сприятливих умов для професійного спілкування бібліотечних працівників області, обмін досвідом з питань взаємодії бібліотек з усіма об'єктами суспільства та позиціонування інтересів бібліотек з усіма суб'єктами суспільства серед місцевих громад.
У ході конференції відбулися підбиття підсумків обласного конкурсу,  де було презентовано інноваційні ідеї для впровадження їх в роботу з користувачами- дітьми.
Департамент культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації нагородив Новосанжарську районну бібліотеку для дітей дипломом ІІ ступеню за ІІ місце в обласному конкурсі серед працівників бібліотек, що обслуговують користувачів – дітей на кращу бібліотечну інновацію в рамках проекту «Бібіліокре@тив- 2018» ( номінація «Краща інновація серед масових форм популяризації книги та читання»)
Вітаємо з перемогою !

Комментариев нет:

Отправить комментарий